Zjarrfikësit e Kumanovës kanë shuar 5 zjarre

Kumanovë, 25 korrik – Njësiti Zjarrfikës i Kumanovës pas rrufesë së mbrëmshme të fuqishme kishte disa intervenime në zjarre në lokacione të ndryshme të qytetit, njoftuan sot nga njësiti territorial zjarrfikës i Kumanovës.

Kompetentët supozojnë se rrufeja i ka shkaktuar dy zjarret të cilët shpërthyen pas orës 20:15 në rrethin e “Shtëpisë së gjuetarëve” në barrë të thatë të djegur dhe pisha dhe zjarri në barë të thatë të lartë në afërsi të varrezave të qytetit te “Stojan Arsov” të cilët ndodhën mbrëmë pas orës 20.

Në këto zjarre kanë intervenuar nga pesë zjarrfikës, me nga një automjet zjarrfikës.

“Supozohet se të dy zjarret janë shkaktuar nga rrufeja”, bëjnë të ditur nga QRMK Kumanovë.

“Të gjitha zjarret janë shuar me kohë”, deklaroi komandanti i ndërrimit, Sasho Ilievski.