Karriera e Bryantit në numra

Një nga basketbollistët më të mirë në histori, Kobe Bryant, ka vdekur në moshën 41-vjeçare. Ai vdiq si pasojë e një aksidenti

Karriera e Bryantit në numra

Një nga basketbollistët më të mirë në histori, Kobe Bryant, ka vdekur në moshën 41-vjeçare. Ai vdiq si pasojë e një aksidenti

Ikje nga të vërtetat

Tabutë nuk janë të njohura vetëm në shoqëritë tradicionale, po edhe në këto moderne, ku teknologjia e mbajtjes së problemeve larg syrit

Kush urren shtetin e Kosovës

Shkruan: Lis Bukuroca Ende gjykojmë për politikanët në mënyrë fisnore ose komuniste. Në Perëndim kërkohet prej politikanit aftësi, ide të reja, aftësi

PDK- ja e vitit 2020

Zgjedhjet lokale po afrohen dhe obligimet gjithsesi rriten dhe Kosova e vitit 2020 vërtetë pret që partia dikur lidere në Kosovë të

Karriera e Bryantit në numra

Një nga basketbollistët më të mirë në histori, Kobe Bryant, ka vdekur në moshën 41-vjeçare. Ai vdiq si pasojë e një aksidenti me helikopter në Kaliforni. Bryant që

More

Neymar ia dedikon golin Kobe Bryant

Sulmuesi i krahut të skuadrës Paris Saint Germain, Neymar, ia ka dedikuar golin e dytë, të shënuar nga penaltia, basketbollistit tashmë të ndjerë, Kobe Bryant. Neymar pas shënimit

More