Rreth nesh

...

Medial.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur në Maqedoninë e Veriut.

Projekti ka për qëllim të të kontribuojë në diversitetin e zërit të mediave në Maqedoni, përmes krijimit të portalit informativ në internet “Medial.mk”.

Grupi i synuar i këtij projekti janë qytetarët e Republikës së Maqedonisë, të cilët përmes këtij projekti do të kenë mundësinë të marrin raportim të pavarur dhe objektiv medial, si risi që si synim për vazhdimin e tarditës së mirë të informimit shqip në Maqedoni dhe zgjerimin e horizontit me trajta më moderne të profesionalizmit gazetaresk në platform elektronike.

Medial.mk” do të bëjë hulumtime nga sferat e ndryshme. Lajmet do të jenë në produksion të përditshmëm dhe të njëjtat do të transmetohen në portalin tonë informative, Medial.mk”.

Medial.mk” do të bëjë Intervista të ndryshme (në video) me figura publike (politikanë dhe nëpunës publik, ambasadorë dhe përfaqësues të tjerë të BE, figura të tjera nga shteti dhe rajoni).

Mendimi i studentëve: produksion i emisionit debativ me studentë për tema të ndryshme nga jeta e përditshme