Category: Kuzhina

Qofte furre me fidhe

Një recetë e thjeshtë që nuk do shumë marifete dhe as ndonjë akrobaci kulinarie Në pak hapa si më poshtë kemi një darkë të shijshme në tryzë Përgatisim qoftet...