Zbulohet edhe një bashkëpunim, kësaj radhe bashkojnë forcat Besa Kokëdhima dhe Lyrical Son

“Sezona e bashkëpunimeve” ka prekur artistat shqiptar.

Shumë këngëtarë po i bashkojnë forcat për të sjellë projekte muzikore.

E sot u zbulua edhe një tjetër bashkëpunim muzikor, ai në mes Besa Kokëdhimës dhe Lyrical Son.

Kënga e tyre pritet që të titullohet “Si kalama”.

https://www.instagram.com/p/Ce8Y7CRt1Qv/?utm_source=ig_embed&ig_rid=90bc4701-c2a2-47f3-9e90-95366e8beeec

Mbetet të shihet se si do të pritet ky projekt nga fansat e dy artistëve.