Pas vendimit të jurisë deklarohet dhe Depp

Aktori Johnny Depp, është deklaruar pas fitores së gjyqit në padinë për shpifje ndaj ish-gruas së tij, Amber Heard.

Johnny Depp ka falënderuar jurinë për ”rikthimin e jetës” pas vendimit të gjyqit të tyre për shpifje në rastin e tij kundër ish-bashkëshortes Amber Heard shkruan Independent.

Depp, i cili tha se ishte “i përulur” nga vendimi i jurisë, fitoi çështjen e shpifjes kundër zonjës Heard.

“Akuza të rreme, shumë të rënda dhe kriminale u ngritën ndaj meje përmes mediave, të cilat shkaktuan një breshëri të pafund përmbajtjesh urrejtjeje, megjithëse kundër meje nuk u ngritën asnjë akuzë. Ajo tashmë kishte udhëtuar nëpër botë dy herë brenda një nanosekondi dhe kishte një sizmik. ndikim në jetën dhe karrierën time, dhe gjashtë vjet më vonë, juria ma ktheu jetën time. Jam vërtet i përulur”, tha ai.

https://www.instagram.com/p/CeRl1FwMmR6/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3a181894-17d3-47b4-91ad-684fe14381c4

Kujtojmë se aktori do të marrë 15 milionë dollarë si dëmshpërblim nga ish-bashkëshortja.