Ja çfarë lanë pas protestuesit pas protestës së dhunshme para Kuvendit

Shkup, 5 Korrik – Ndryshe nga netët e tjera sonte protesta u përshkallëzua para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut kundër propozimit francez. Ndër të tjera ka pasur përplasje mes policisë dhe protestuesve.

Këta të fundit më në fund u tërhoqën, por çfarë lanë pas? Në rrugën përballë Kuvendit shihen kosha plehrash, kosha mbeturinash të shpërndara, letra, kanaçe, është shkatërruar edhe gardhi mbrojtës…