Digjet një fabrikë prodhimi në hyrje të Negotinës, zjarrfikësit në terren

Negotinë, 21 qershor – Digjet një fabrikë prodhimi që gjendet në hyrje në Negotinë, nga ana e autostradës Shkup-Gjevgjeli.

Nga Njësia territoriale të kundërvajtëse konfirmuan për MIA-n se për momentin zjarrfikësit janë në terren dhe po intervenojnë në shuarjen e zjarrit.

Prej atje theksuan se tani për tani nuk mund të jepen shumë detaje për zjarrin.