Bota - Page 645

Prljak: Digjeni trupin tim

Gjenerali kroat Slobodan Praljak, i cili në mënyrë dramatike kreu vetëvrasje në Hagë derisa atij i’u tha vendim i gjykatës,  ka lënë letër vetëvrasjeje duke kërkuar që ti digjet trupi dhe hiri të shpërndahet në varrezat Mirogoj.