Bajram Dobra,një këngëtarë met vërtet i mrekullueshëm

Bajram Dobra,një emër i njohur për publikun shqipëtarë,me këngët e tij të ndryshme dhe me tema met vërtet të përzegjura,ai shumë shpejtë ka arritur të futet në zemrat e publikut.

Kënga me titullin “Gjynah”,me tekst të Fatmir Mujës dhe komponim të Wirusit,pastaj bashkëpunimet me këngëtaren Mihrije Braha si kënga “Nuk të lë për dikë Tjetër dhe kënga “Netët e Gjata”,pastaj bashkëpunimi me këngëtaren Drandofile Rama me këngën “Dashni sekrete”,si dhe shumë këngë të tjera të realizuara në përpikmëri,i’a sollën Bajramit afirmimin e madh tek publiku.

Ai poashtu për rreth dy vite ishte pjesë e emisionit të për’javshëm dhe goxha të shikuar,spektaklit “ODEON”.

Gjithashtu shumë i kërkuar për dasma dhe ahengje të ndryshme,ku vlenë të cekët se Bajram Dobra së fundmi ishte këngëtari kryesor që argëtoi të pranishmit në fejesën e Plator Abazit,djalit të Naim Abazit dhe Mihrije Brahës,fejesë kjo e cila nuk ka shumë ditë që ka ndodhur.

Përveç këngëve me tematika të rëndësishme dhe të dashur për publikun.

Bajramit i urojmë shëndet dhe suksese në karrierë dhe mos të ndalet duke na freskuar zemrat me këngë të mrekullueshme siç dinë vetëm ai.