Arsovska: Shkupi është qyteti më i bukur në botë

Shkup, 26 Korrik – Danella Arsovska tha se qyteti i Shkupit është ndër qytetet më të bukur në botë, ajo gjithashtu tha se qyteti Shkupit nuk jep leje për ndërtime ilegale.

“Unë si kryetare e Qytetit të Shkupin mendoj se Shkupi është qyteti më i bukur në botë. Ne të gjithë duhet të punojmë që të kontribojmë që Shkupi të jetë qytet më i sigurtë dhe më i mirë për të jetuar. Sa i përket ndërtimeve pa leje Qyteti i Shkupit nuk bën inspektime as nuk jep leje për ndërtim dhe për këtë nuk mund të flas” – tha Arsovska.