72 të infektuar, 54 të shëruar, 2 viktima

Shkup, 3 qershor – Në 24 orët e fundit janë bërë 1124 testime për Covid, ndërsa janë regjistruar 72 raste të reja pozitive, informon Zhurnal.

Sipas qyteteve, në shkup janë regjistruar 53 raste të reja. Më pas në Manastir 8, Tetovë, Ohër dhe Berovë nga 2, ndërsa në Kumanovë, Shtip, Prilep, Gjevgjeli dhe Koçan nga 1.

Nga ana tjetër janë shëruar gjithsej 54 pacientë dhe dy të vdekur. Dy viktimat janë regjistruar nga sistemi Termini im ndërsa ishin të moshës 82 dhe 74 vjeç.

Deri tani gjithsej janë infektuar 312,157 qytetarë prej të cilëve 302,344 janë shëruar, 9309 kanë vdekur ndërsa rastet aktive për momentin janë 504./Zhurnal.mk