Zyrtari i Vetëvendosjes konfirmon Arben Vitinë kandidat për të parin e Prishtinës

Ministri aktual i Shëndetësisë, Arben Vitia do të jetë kandidat për kryetar të Prishtinës.

Këtë e ka ka bërë të ditur Petrit Reçica, kandidat për asamblist në Kuvendin Komunal të Prishtinës.

“Po i bashkohem super ekipit te Arben Vitisë për kandidat për kryetar të Komunës së Prishtinës”, ka shkruar ai në Facebook.

“Në zgjedhjet lokale të këtij viti po i bashkohem listës së VV-së për asamble komunale. Pasi që bagazhi im ka të bëjë me gastronomi dhe evente kulturore po mendoj që jam përfaqësues i denjë i këtyre sektorëve. Pra: Për gastronominë dhe kulturën, pasi që gastronomia është kulturë”, shtoi tutje.

“Ditëve në vazhdim do të jem më afër problemeve të kategorive që do t’i përfaqësoj, me shpresë që deri n ‘fillimin zyrtar të fushatës s’kam me postu gjana fushatore, deri atëherë mirë mbetshi”, shkroi Reçica.

Ndërkaq, Lëvizja Vetëvendosje, deri me tani ende nuk ka zyrtarizuar kandidatët për kryetar të komunave.

https://www.facebook.com/pretrit/posts/10158556980419480