Ziadin Sela uron besimtarët muslimanë: “Zoti të na begatojë me mirësinë e tij”

Tetovë, 2 maj – Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela, pPërmes një postimi në Facebook Sela uron gjithe besimtarëve ti jenë pranuar agjërimi dhe lutjet.

“Përcollëm muajin në të cilin Zoti mëshiroi dhe ndriçoi njerëzimin me Kuranin famëlartë, muajin e mëshirës, e dashurisë ndaj Krijuesit dhe mes njëri-tjetrit, muajin e pastërtisë dhe begatisë.Uroj të gjithë bashkëkombasit musliman që Zoti të na pranojë, agjërimin dhe lutjet, si dhe të na begatojë me mëshirën dhe mirësitë e Tij.”, ka shkruar Sela

https://www.facebook.com/ZiadinS/posts/537567147727519