Zhduket një vajzë në Gjakovë

Një vajzë është zhdukur në Gjakovë. Rastin në polici e ka raportuar babi i saj.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj”, thuhet në raport.

Rasti është duke u hetuar.