Zhduket një femër në Podujevë

Një femër ka raportuar se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti është raportuar në Podujevë.

“Podujevë, 23.07.2021-18:00. Me 11.08.201 një femër kosovare  ka raportuar se vajza e saj , viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj”, thuhet në raport.

Rasti vazhdon të hetohet.