Zhduket një femër në Gjilan

Policia e Kosovës ka njoftuar se një femër është raportuar e zhdukur në Gjilan.

Rasti është raportuar të dielën.

“Më 15.08.2021 ankuesja femër kosovare ka raportuar se vajza e saj, viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj”.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori i shtetit, rasti vazhdon të hetohet.