YouTuber ndërton një kompjuter që është ‘ftohur’ vetëm nga Jägermeister

Kyle Hansen ‘këshillon’ të përdoret kundër ftohjes së kompjuterit alkool.

YouTuberi Kyle Hansen ka ndërtuar një kompjuter që është ftohur ekskluzivisht nga likeri bimor Jägermeister. Për videon, e cila sponsorizohet nga Jägermeister, ai mbush sistemin e ftohjes së ujit me pijen alkoolike gjerman dhe kështu arrin një temperaturë maksimale të procesorit Ryzen 9 5950X prej 57 gradë Celsius.

Në videon në kanalin e tij Bitwit, Hansen paralajmëron kundër imitimit të kësaj metode. Sepse ftohja e një kompjuteri me alkool nuk do të jetë vetëm e pasigurt dhe e paqëndrueshme, por edhe e çmendur. Sepse alkooli do të sulmonte metalin dhe akrilikun dhe do t’i shkatërronte me kalimin e kohës.

PC -ja e ndërtuar ka, ndër të tjera, një 64GB Corsair Dominator Platinum RGB RAM, një kartë grafike EVGA RTX 3080, një procesor AMD Ryzen 9 5950X dhe një furnizim me energji Titanium 1000W 80+.

Sipas tendencave digjitale, të gjithë këta përbërës u ndërtuan në një strehë Spectre 3.0 që mban logon Jägermeister në pjesën e jashtme.