Will Smith thuhet se ka frikë nga Jada Pinkett, vazhdon të shmang divorcin

Me thashethemet e fundit që filluan të marrin shumë avull në 24 orët e fundit, ka më shumë informacion rreth divorcit pothuajse të afërt të Will Smith dhe Jada Pinkett Smith.

Por duke mbledhur më shumë informacion rreth këtij rasti, tashmë mund të dallohet se kush është pala më e shqetësuar që po bën presion për të mos u divorcuar, shkruan Marca.

Jada Pinkett Smith tashmë është shprehur se ajo kurrë nuk e ka dashur llojin tradicional të martesës në radhë të parë.

Will Smith e shtyu atë të ndiqte atë mënyrë jetese, por romanca e saj me August Alsinan dëshmon se kurrë nuk ishte plotësisht e kompletuar nga ana e Will.

Megjithatë, e gjithë ngjarja në “Oscars” ka vënë gjërat në tension për çiftin me aktorin që duhet të bëjë një udhëtim në Indi.

Sipas The National Enquirer, nata e “Oscars” e shtyu Jada Pinkett Smith të detyronte Will Smith të kërkonte ndihmë profesionale.

Nëse ata po kalojnë një periudhë kaq të keqe në marrëdhënien e tyre dhe kanë vuajtur aq shumë kur janë bashkë, atëherë pse nuk është kaq e lehtë të divorcohesh? Edhe nëse ata e ndajnë pasurinë e tyre përgjysmë, të dy do të ishin të vendosur për jetën.

Një video nga premiera e “Concussion” ka zbuluar martesën e tij me Jada Pinkett Smith. Ai e pranon publikisht se të dy kanë vuajtur dhe kanë kaluar përvojën më torturuese të jetës së tyre.

Jada (Foto: YouTube)

Megjithatë, ai gjithashtu vazhdon të këmbëngul se ata nuk japin ‘dorëheqje’. Do të thotë se ai ka të ngjarë të jetë ai që është i vendosur për ta mbajtur martesën akoma ‘gjallë’.

Smith ka frikë nga ideja për t’u konsideruar si një burrë i divorcuar, por ai nuk e kupton që divorci është padyshim një nga praktikat më të zakonshme të shekullit të 21-të. 

https://www.instagram.com/p/CdJGybZufLf/