WhatsApp shton opsionin që fotografitë zhduken pasi t’i shikoni

Karakteristika e re, e quajtur “shiko një herë”, i lejon përdoruesit të dërgojnë fotografi dhe video në biseda që mund të shihen vetëm një herë para se të zhduken.

Karakteristika është e ngjashme me opsionin që tashmë ekziston prej kohësh në Snapchat dhe Instagram.

Kur bëni fotografi në WhatsApp-in, përdoruesit mund të zgjedhin ikonën e kohëmatësit për ta vendosur fotografinë në “shiko në një”.

Facebook e shet këtë veçori si një nga opsionet e “momenteve private” ose për dërgimin e informacioneve potencialisht të ndjeshme si fjalëkalimet Wi-Fi.

Si gjithmonë, njerëzit duhet të kenë kujdes se sa “privat” janë mesazhe të tilla.

Kompania vëren se marrësi ende mund të marrë një foto të tillë “shiko një herë” dhe, ndryshe nga Snapchat, WhatsApp nuk do ta njoftojë dërguesin kur është marrë foto. /