WhatsApp ju lejon të transferoni historinë e bisedës midis iOS dhe Android

Duke filluar me pajisjet e reja të Samsung Galaxy Z Fold 3 dhe Flip 3

WhatsApp më në fund shton aftësinë për të transferuar historinë tuaj të bisedave kur kaloni nga iOS në Android – duke përfshirë të gjitha videot zanore, fotot dhe bisedat.

Kjo veçori e përfolur gjatë u njoftua në ngjarjen kryesore të Samsung dhe fillimisht do të përfshijë transferimet nga iOS në Z Fold 3 dhe Z Flip 3, dhe më pas në telefonat e tjerë Samsung, “në javët e ardhshme”. Përfundimisht, kjo veçori do të mbulojë të gjitha transferimet midis telefonave iOS dhe Android, megjithëse nuk është e qartë kur do të jetë në dispozicion për të gjitha pajisjet.

Karakteristika e re duhet të ndihmojë në zgjidhjen e një prej elementeve më zhgënjyes të WhatsApp.

WhatsApp thotë se veçoria e re do të lejojë së pari kalimin nga iOS në telefonat e rinj Samsung, dhe gjithashtu do të lejojë transferime në pajisjet Samsung me Android 10 dhe më vonë.

WhatsApp nuk shpjegoi kur kjo veçori mund të arrijë për telefonat Android nga prodhuesit e tjerë ose kur do të jetë e mundur të transferohet Android në iOS.