Ushtari që ia vranë gruan dhe vajzën rrëfen se si u bë nënë e baba për fëmijët e mbetur

Ndonëse kanë kaluar mbi dy dekada nga lufta e fundit në Kosovë, Bajrush Ukëismajli ende i vuan pasojat e asaj kohe.

Dhimbja e tij është e freskët për gruan dhe vajzën 8-vjeçare që ia vranë serbët.

Pas kësaj, të gjitha punët dhe përgjegjësitë e shtëpisë i mbetën atij.

E qetësinë shpirtërore thotë se e gjen në vendlindjen e tij, prej ku su largua as gjatë luftës.

Mendja i kishte shkuar që të martohej sërish, meqenëse kishte mbetur i ve në moshë të re.

Më poshtë mund të gjeni rrëfimin e plotë të tij: