Të gjitha rastet kur vajzat e familjes Kardashian janë dukur ndryshe nga Instagrami në krahasim me jetën reale

Ndërsa njihen si disa nga femrat më të bukura në botë, vajzat e familjes Kardashian nuk janë të panjohura për përdorimin e filtrave ndërsa pozojnë në Instagram për miliona ndjekësit e tyre.

Motrat Kim, Kourtney, Khloe, Kendall dhe Kylie kanë llogaritë e tyre në rrjetet sociale të mbushura me foto të përsosura, të cilat shpesh kanë dallime të dukshme në mënyrën se si duken në jetën reale ndërsa janë jashtë dhe kur marrin pjesë në ngjarje ku aftësia për të ndryshuar paraqitjet e tyre është nga duart e tyre.

Ky krahasim vjen pasi ato përdorën filtrat ndërsa shpërndanë një bollëk fotografish nga dasma e fundit e Kourtney me Travis Barker në Portofino, Itali, të dielën.

Më poshtë mund të gjeni një vështrim prapa në disa nga herët kur motrat janë dukur jashtëzakonisht të ndryshme nga fotot e tyre në Instagram në jetën reale:

Khloe Kardashian

Kourtney Kardashian

Kim Kardashian

Kendall Jenner

Kylie Jenner