Talevski nga LSDM: VMRO po bllokon kuvendin në momentet më të vështira të shtetit

Shkup, 12 Maj – Deputeti Mile Talevski nga LSDM në emisionin Klan Debat hodhi akuza për VMRO-në se po bllokon kuvendin në momentin kur nuk i duhet shtetit.

”Ajo e cila është e pafytyrë nga ana VMRO-së se kur ishte momenti më i vështirë i vendit për sjelljen e ligjeve për ndihmë të qytetarëve në kohën e Covid pakove ata nuk kanë kontribuar dhe tani kur kemi më shumë nevojë ata bojkotojnë kuvendin”.