Si t’i zmadhoni buzët, por të duken natyrale? Shikoni këtë xhirim dhe binduni sa e thjeshtë është

Shumë thjeshtë! Provoni këtë truk. Kjo mënyrë e rritjes së buzëve është bërë virale në afat rekord.

Fjala është për teknikën e pazakonshme por shumë të efektshme e cila zmadhon buzët, ndërsa më e rëndësishmja është që duken plotësisht natyrale.

Qe se çfarë duhet të bëni:

▪ tërhiqni brenda fuqishëm buzët deri sa të shihet skaji i jashtëm i tyre;

▪ me laps për buzë vizatoni një linjë të dukshme nëpër skaje, duke mos i harruar këndet e buzëve;

▪ përsëriteni të njëjtën procedurë edhe me shkëlqyes të buzëve apo me buzëkuq, por produkti patjetër

▪ duhet të ketë aplikator të ngushtë. Buzët akoma duhet të jenë të shtrënguara, pastaj fërkoni butësisht;

▪ në fund lironi buzët dhe shikoni – rezultati është i shkëlqyeshëm!

Shikoni këtë xhirim të shkurtër dhe binduni sa e thjeshtë është.

https://www.instagram.com/reel/CRd2C00D8NO/?utm_source=ig_web_copy_link