Sërish pritje të gjata në pikë-kalimet kufitare Merdare dhe te Dheu i Bardhë

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka bërë të ditur se sërish në mëngjesin e së mërkurës në pikë-kalimin kufitar Merdare ka pritje të gjatë, në hyrje nga 90-120 minuta, ndërsa në dalje nga 120-160 min. Kolonat në Merdare janë deri në 1 kilometër. 

Pritje ka edhe në pikëkalimin Dheu i Bardhë, në hyrje/dalje 45-60 minuta.

Në pikë-kalimet tjera kufitare pritjet janë deri në 15 minuta.

Pikat e Kalimit Kufitar Hyrje (min)    Dalje (min)

Merdare                          90-120           120-160

Jarinje                             10-15               10-15

Mutivodë                        03-05              03-05

Dheu i Bardhë               45-60             45-60

Vermicë                          03-05             10-15

Muçibabë                        05-10              10-15

Ndërsa për të marr informatat lidhur me fluksin në të gjitha pikat e kalimit kufitar mund të shfrytëzoni ueb faqen e MPB-së, ku QKMK azhurnon të dhënat në baza të rregullta. /Telegrafi/