Sërish kolona në pikë-kalimet kufitare, deri në tri orë pritje në dalje në Merdar dhe te Dheu i Bardhë

Qendra e Menaxhimit Kufitar ka bërë të ditur se sërish ka pritje në pikë-kalimet kufitare, në Merdarë dhe te Dheu i Bardhë.

Në njoftim bëhet e ditur se në Merdar pritjet në dalje janë deri në tri orë, ndërsa te Dheu i Bardhë deri në dy orë e gjysmë.

Pikat e kalimit kufitar: hyrje (min) dalje (min)

Merdar                                    05-10               150-180

Jarinje                                     05-10               15- 20

Bernjak                                    05-10              05-20

Dheu i Bardhë                        05-10              120-150

Vërmicë                                   03-05              03-05

Muçibabë                                05                     10-15

Ndërsa për të marr informatat lidhur me fluksin në të gjitha pikat e kalimit kufitar mund të shfrytëzoni ueb faqen e MPB-së, ku QKMK azhurnon të dhënat në baza të rregullta.