Sërish kolona në kufi, pritjet në dalje në Merdar mbi tri orë

Qendra për Menaxhim Kufitar ka bërë të ditur se edhe sot ka pritje në pikë-kalimin kufitar Merdar dhe te Dheu i Bardhë.

Në njoftimin për media bëhet e ditur se pritjet në dalje në Merdar janë mbi tri orë, ndërsa te Dheu i Bardhë pritjet në dalje deri në orë.

Pikat e Kalimit Kufitar: hyrje (min)    dalje (min)

Merdar                           05-10              180-210

Jarinje                             05-10               05-10

Mutivodë                       05-10               05-10

Bernjak                           05-10               05-10

Dheu i Bardhë               05-10               40-50

Vërmicë                          05-10               15-20

Ndërsa për të marr informatat lidhur me fluksin në të gjitha pikat e kalimit kufitar mund të shfrytëzoni ueb faqen e MPB-së, ku QKMK azhurnon të dhënat në baza të rregullta.