Samsung vjen me një kartë të re të memories e cila mund të regjistrojë pa ndërprerje deri në 16 vjet

Samsung Electronics, lideri botëror në teknologjinë e avancuar të memories, ka prezantuar kartën e re microSD, Samsung PRO Endurance.

E krijuar në mënyrë unike për të përmbushur kërkesat rigoroze të kamerave të vëzhgimit, karta ofron qëndrueshmëri të përmirësuar dhe performancë të jashtëzakonshme për regjistrim dhe riprodhim të vazhdueshëm të qetë dhe të besueshëm.

“Nga CCTV te kamerat e ziles së derës, nevoja për zgjidhje të qëndrueshme dhe me performancë të lartë të mbikëqyrjes video po vazhdon të rritet dhe PRO Endurance është krijuar për të mbështetur këtë kërkesë”, ka thënë KyuYoung Lee nga Samsung Electronics.

“Si konsumatorët dhe përdoruesit e ndërmarrjeve mund të jenë të sigurt se karta jonë e re e memories do të sigurojë regjistrim të vazhdueshëm me rezolucion të lartë edhe në kushte ekstreme”.

E ndërtuar me memorien flash NAND të shkallës shumë të besueshme të Samsung, karta PRO Endurance mund të ofrojë deri në 16 vjet (140,160 orë) kohë regjistrimi të vazhdueshëm për të siguruar që çdo moment kritik të kapet.

Siç bëhet e ditur, karta e re është e disponueshme në katër versione kur bëhet fjalë për kapacitet, përkatësisht 32 dhe 64 GB (microSDHC) dhe 128 dhe 256 GB (microSDXC). Secila prej tyre ka një qëndrueshmëri të ndryshme, por kohëzgjatja e të katërve matet me mijëra orë.

Karta e re e memories së Samsung ofron gjithashtu shpejtësi leximi dhe shkrimi deri në 100 megabajt për sekondë (MB/s) dhe 40 MB/s, dhe vlerësohet në klasën 10 me vlerësime të shpejtësisë së videos deri në U3 (UHS Speed Class 3).

Kjo e bën atë ideale për trajtimin e skedarëve të mëdhenj me rezolucion të lartë, ndërkohë që mundëson regjistrimin dhe riprodhimin pa probleme në Full HD dhe 4K.