Samsung Galaxy Z Flip 5 mund të pajisjet me çipin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC

Samsung Galaxy Z Flip 5 pritet të debutojë në gusht si pasues i Galaxy Z Flip 4.

Lidhur me këtë, Samsung pritet ta pajisë ‘smartphone-in’ me kapak me Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC më të fundit.

Ashtu sikurse seria Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5 mund të mundësohet nga një version i veçantë i çipit.

Jetëgjatësia e baterisë së modelit thuhet se do të varet nga ky Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 i personalizuar për çipin Galaxy.

Galaxy Z Flip 5 thuhet se mban dy bateri me numrat e modelit EB-BF731ABY dhe EB-BF732ABY. Mund të ketë një skedë tërheqëse për ta bërë më të lehtë zëvendësimin e baterisë.

Sipas një raporti nga Sammobile, jetëgjatësia e baterisë së Galaxy Z Flip 5 të ardhshëm do të varet kryesisht nga Snapdragon 8 Gen 2 SoC më i ri. Safety Korea sugjeroi se pajisja do të jetë me dy bateri me numra modeli EB-BF946ABY dhe EB-BF947ABY.