“Rrjedhin” fotografitë e orës së re të Samsungut – Galaxy Watch 4 Classic

Një sërë fotografish të reja duket se tregojnë se si do të duket dizajni i orës së re të mençur nga gjiganti jugkorean Samsung.

Në shikim të parë, kjo orë e mençur duke klasike si çdo tjetër, por brenda saj ka një interfejs të avancuar, transmeton Telegrafi.

Fotografitë janë publikuar nga 91 mobiles dhe tregojnë disa prej karakteristikave. Sa i përket harduerit, janë konfirmuar informata që deri më tani janë qarkulluar nëpër internet.

Galaxy Watch 4 Classis vie me ngjyrë të hirtë dhe të zezë. Ora e mençur do të ketë dy butona fizikë, të epërm dhe të poshtëm.