Raportohet për probleme në Facebook Messenger

Sipas faqes së internetit të Detector Down, problemet janë raportuar në funksionimin e aplikacionit Facebook Messenger, dhe ndër problemet më të zakonshme është dërgimi dhe marrja e fotografive.

Duke filluar nga ora 21, përdoruesit filluan të raportojnë probleme në funksionimin e aplikacionit në lidhje me dërgimin dhe marrjen e fotografive, të cilat, siç thonë ata, nuk mund të ngarkohen ose njihen nga aplikacioni në galerinë e telefonit.

Sipas të dhënave të fundit nga Down Detector, problemet më të raportuara, 73 për qind, lidhen me marrjen e mesazheve, 17 për qind me lidhjen me serverin dhe 10 për qind me hyrjen në aplikacion.

Gjithashtu, përdoruesit në komente tregojnë problemet me fotot dhe mënyrën se si ata marrin mesazhe “Atachment Unavailable” kur përpiqen të dërgojnë.

Arsyeja për këtë problem nuk dihet, dhe ata ende nuk janë përgjigjur nga Facebook.