Policia e Kosovës shqipton 1,504 gjoba në trafik në 24 orët e fundit

Ndërkaq, janë shqiptuar tiketa për mosrespektim të Ligjit antiCOVID-19.

Policia ka arrestuar 25 persona, 21 në mbajtje dhe 1 në vuajte të dënimit.