Pikë-kalimi kufitar Merdarë, deri në 4 orë pritjet në dalje

Qendra kombëtare për menaxhim kufitar sërish ka njoftuar për pritje të gjata në kufij, ku në pikë-kalimin kufitar në Merdarë, pritjet në dalje janë deri në katër orë.

Sipas kësaj qendre pritjet në Jarinje janë deri në dy orë në dalje, ndërsa te Dheu i Bardhë 30 minuta dhe në Vërmicë 40 minuta.

Pikat e Kalimit Kufitar: Hyrje (min)  Dalje (min)

Merdarë                          05-10            220 – 240

Jarinje                              10-15            90 – 120

Mutivodë                        05-10            100 – 120

Bernjak                            05-10            05 – 10

Dheu i Bardhë                05 – 10          25 – 30

Vërmicë                           05 – 10         35 – 40

Muçibabë                        03 – 05          03 – 05. /Telegrafi/