Pesë orët e mençura më të mira për vitin 2022

Cila është ora e mençur më e mira në botë?

Kanë kaluar shtatë vjet prej se në treg doli Apple Watch i parë, dhe ende është zgjidhja e ekspertit tonë.

Ka shume opsione tjera në treg për përdoruesit e iOS dhe Android, kështu që ne opsionet e ndryshme, duke filluar prej lehtësisë për tu përdorur, çmimet dhe jetëgjatësinë e baterive për t’i gjetur orët e mençura më të mira.

Ora e parë moderne e mençur ishte Fossil Writs PDA, e lansuar në treg në vitin 2003 nga kompania Palm. Pastaj Microsoft e lansoi koleksionin unik të orëve të tyre SPOT.

Pastaj Motorola, Pebble Samsung, Suunto dhe të kompani të tjera filluan me lansimin e opsioneve të ndryshme të orëve të mençura të cilat më vonë edhe mund të lidheshin me telefonat e mençur

Orët e mençura të kohëve të fundit ofrojnë veçori më të avancuara sikur për shembull monitorimi i shëndetit gjatë gjithë kohës, asistentë zanor, mundësia e thirrjes dhe dërgimit të mesazheve dhe shumë veçori të tjera. 

Apple Watch SE

Apple Watch Series 7

Fitbit Sense

Galaxy Watch 4 Classic