PDSH mbajti takime me aktivistë në Saraqinë, Gam Gam dhe në lagjen Teqe

Tetovë, 16 gusht – Sot shtabi i degës së Tetovës pranë Partisë Demokratike Shqiptare, sëbashku me bartësin e listës z.Visar Palloshi realizuan takime me aktivistë në nëndegët Saraqinë, Gam Gam dhe në lagjen Teqe!