Një orë pritje në kufirin Maqedoni-Greqi

Shkup, 2 gusht – Përshkak frekuencës së rritur të veturave, në vendkalimin kufitar Bogorodicë për të lëshuar vendin tonë, pritet deri në një orë. Në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për dalje dhe hyrje, informon Zhurnal.

Komunikacioni lëvizë në rrugë të thata dhe LAMM bënë thirrje për t’u respektuar sinjalizimet në rrugë. //Zhurnal.mk