Në Kumanovë kapet hajdutja 23 vjeçare

Më 26.09.2022 në ora 11:30, zyrtarët policorë të MPB-së Kumanovë kanë ndaluar M.Z.(23) nga Kumanova.

Ajo dyshohet se ka kryer disa vepra penale “vjedhje” dhe “vjedhje e rëndë” në zonën e Kumanovës.

Pas dokumentimit të plotë të çështjes ndaj M.Z. do të dorëzohet një aplikim i duhur.