Meshkujt e shëndoshë janë dashnorë më të mirë

Nëse kërkoni dashnorin ideal, është mirë të kërkoni mashkullin i cili do të ketë diç më shumë dhjamë rreth barku.

Një hulumtim turk ka treguar që meshkujt e shëndoshë janë dashnorë shumë më të mirë se meshkujt thatanikë, sepse janë disa herë më të qëndrueshëm.

Sa për ilustrim – seksi me një mashkull thatanik zgjat mesatarisht 1.8 minuta (a s’ju duket pak!) ndërkaq me mashkullin e shëndoshë 7.3 minuta apo katër herë më gjatë.

Pos kësaj, thatanikët janë treguar më pak të shkathët në shtrat, sepse gjatë këtij hulumtimi të gjitha femrat kanë deklaruar që trashaluqët janë shumë më të shkathët dhe më mirë e kënaqin femrën. Njëri ndër shkaqet kryesore është fakti që nuk kanë kurrfarë probleme me ejakulimin e hershëm.

Për të gjitha këto që i theksuam, meritë ka pikërisht dhjami në barkun e mashkullit, i cili i mundëson arritjen e balancës së përsosur të hormoneve.

Meshkujt e shëndoshë kanë më shumë estradiol, pra hormon tipik femëror, apo më saktë një formë të estrogjenit.

Ato hormone ndikojnë në balancën e hormoneve në tru të cilat kontrollojnë ejakulimin, andaj balanca e përsosur çfarë e kanë meshkujt e shëndoshë mundëson seks më të gjatë dhe më të mirë, ndërsa thatanikët me mungesë estradioli shpesh kanë probleme me ejakulimin e hershëm.