Merdarë, pritjet në dalje deri në 2 orë

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar bën të ditur se sërish ka pritje të gjatë në Merdarë, në dalje dhe te pika tjetër kufitare Dheu i Bardhë.

Në Merdarë pritjet në dalje janë deri në 2 orë dhe në hyrje deri 1 orë, ndërsa te Dheu i Bardhë pritjet në dalje janë 45 minuta.

Pikat e Kalimit Kufitar: hyrje (min)   dalje (min)

Merdarë                           50- 60             100-120

Jarinje                              05 -10             10-20

Mutivodë                         03- 05             03-05

Bernjak                            05  -10             05-10

Dheu i Bardhë                03-05              30-45

Vërmicë                           03-05               15-20

Muçibabë                        03 – 05             03-05

Ndërsa, për të marr informatat lidhur me fluksin në të gjitha pikat e kalimit kufitar mund të shfrytëzoni ueb faqen e MPB-së, ku QKMK azhurnon të dhënat në baza të rregullta.