Legjitimitetin e votës shqiptare e kanë vendosur 107 mijë shqiptarët

Zeqirija Ibrahimi me një status në faceboon ka cekur se legjitimitetin e votës shqiptare e kanë vendosur 107 mijë shqiptarët.

“Legjitimitetin e votës shqiptare dhe të përfaqësimit të shqiptarëve nuk e përcakton as Mickovksi e aq më pak Kurto Dudush dhe Ismail Jaovski. Atë e ka vendosur gara vetë dhe e kanë vendosur 107 mijë shqiptarët. Mickovski veç po e respekton këtë votë.
Dhe, boll më me këtë temë, se jeni bë si “ato të Zajazit” që vajtojnë pse keni mbetur në opozitë.
Edhe opozita është njëfarë burrnie” shkruan Ibrahimi.