Lahen rrugët e Tetovës, Kasami: Mirënjohje për “NPK-në” për kujdesin e tyre ndaj qytetit

Tetovë, 2 maj – Kryetari i Tetovës, Bilall Kasami vonë në mbrëmje nëpërmjet një postimi në Facebook, ka falenderuar “NPK-në” për larjet e rrugë dhe trotuareve në pragë të festës së Fitër Bajramit.

“Me intenzitet të shtuar për afro 3 ditë me rradhë dhe në prag të festës së Fitër Bajramit, ekipet e Ndërmarrjes Publike Komunale kanë bërë pastrimin e varrezave të qytetit tonë. Njëkohësisht, falë mbështetjes së Njësisë Teritorriale kundër Zjarrit, është bërë pastrimi dhe larja e oborreve dhe rrugës përreth Xhamive në tërë teritorrin e komunës sonë.Mirënjohje për të gjithë, për përkujdesjen e tyre në pastërtin e qytetit tonë. Tetova është e të gjithëve. Bashkërisht mund të arrijmë shumë gjëra.

Pastrimi i rrugëve dhe oborreve të Xhamive do të vazhdojë deri sa të përshkohen të gjitha Xhamitë e territorit tonë”, ka shkruar në facebook profilin e tij, Kasami.

https://www.facebook.com/KasamiBilall/posts/533355851493732

Rreth nesh

Adresa
8 Udarna Brigada
Shkup – RMV-të, 1000

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM