Ky është telefoni më i shitur nga Samsung

Samsung kohët e fundit luftoi me rënien e shitjeve të telefonave të saj kryesorë të mençur.

Për modelin më të lartë aktual të Samsung, Galaxy S21, kishte një rritje të vogël, edhe pse shitjet e Samsung u ulën në përgjithësi. Kjo bazohet në shifrat më të fundit të raportuara nga Korean Business Post.

Prandaj, vetëm 13.5 milionë kopje u shitën në treg në 6 muajt e parë.

Krahasuar me modelet e mëparshme S20 dhe S10 , kjo do të thotë një rënie prej 20 dhe 47 për qind, respektivisht, po megjithatë ky mbetet telefoni inteligjent më i shitur deri më tani nga kjo kompani.

Me 28 milionë njësi të shitura në një vit, S20 ishte telefoni më i shitur Galaxy deri më tani. Përjashtimi i vetëm është modeli debutues Galaxy S, i cili është shitur 24 milionë herë . Sidoqoftë, duhet të keni parasysh se tregu i telefonave inteligjentë ishte dukshëm më i vogël në përgjithësi në atë kohë.

Nëse trendi negativ vazhdon me S21, mund të bëhet modeli më i shitur Galaxy S ndonjëherë.