Kufjet e reja PlayStation VR2 të Sony-t lansohen më 22 shkurt për 550 dollarë

Sony do të lansojë PlayStation VR2 më 22 shkurt, një vit pasi u prezantua në CES 2022.

PS VR2 kushton 550 dollarë dhe porositë paraprake janë ende të disponueshme përmes dyqanit PlayStation Direct të Sony-t.

PlayStation VR2 kërkon një tastierë PS5 për të luajtur dhe ka nevojë për një lidhje USB-C me tel gjatë përdorimit.

Kufjet e realitetit virtual vijnë me dy kontrollues wireless PS VR2 Sense dhe një palë kufje.

Një stacion karikimi kontrollues shitet veçmas për 50 dollarë.