Kryeministri belg mbërrin në Kiev, takohet me Zelenskyn

Kryeministri i Belgjikës Alexander De Croo mbërriti në kryeqytetin ukrainas sot ku kreu një takim me Volodymyr Zelenskyy.

De Croo u përshëndet nga Zelenskyy, përpara se të shkonte brenda për bisedime mbi situatën në lidhje me infrastrukturën e Ukrainës dhe ndihmën ushtarake dhe humanitare.

“Pas bombardimeve të rënda të ditëve të fundit, ne qëndrojmë me popullin e Ukrainës. Më shumë se kurrë më parë,” tha De Croo.