Konjufca u drejtohet deputetëve: Duhet të jeni shembull për respektim të masave antiCOVID-19

Kuvendi i Kosovës ka nisur seancën e radhës plenare. Në hapje të seancës, kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca ka folur për respektimin e masave antiCOVID-19, tash kur ka pasur rritje të madhe të rasteve në ditët e fundit.

Konjufca ka kërkuar nga deputetët që të jenë shembull për respektim të masave në mbrojtje të pandemisë COVID-19.

“Ju lus maksimalisht për respektimin e masave për mbrojtje ndaj pandemisë COVID-19. Po e shihni se me çfarë shpejtësie po hapet varianti Delta i këtij virusi, dhe më së miri do të ishte që respektimi i masave të filloj nga njëri prej institucionit më të rëndësishëm dhe deputetëve sepse jeni të zgjedhur të popullit. Shembullin që duhet ta jepni së pari ju takon juve si të zgjedhur të popullit”, ka thënë Konjufca.

Ndryshe kujtojmë se dje në vendin tonë janë shënuar 888 raste të reja me coronavirus, dhe një person ka humbur jetën.