Klub i ri për fqinjësinë bullgare-maqedonase dhe deklaratë për krijimin e tij

Shkup, 3 maj – Takim onlajn përmes platformës zoom sot do të paraqitet klubi i ri për fqinjësinë bullgare-maqedonase.

Siç kumtoi Instituti për shkenca shoqërore dhe humane – Shkup, që do të jetë nikoqir virtual, tema në konferencë për shtyp është “Paraqitja e klubit të ri për fqinjësi bullgare-maqedone dhe deklaratë për krijimin e tij me video konferencë në mes personaliteteve të njohura nga Sofja dhe Shkupi”.

Nga Instituti për shkenca shoqërore dhe humane – Shkup informojnë se ata nuk janë krijues dhe pjesëmarrës në idenë, dhe dëshirojnë, siç thonë, të mbështesin nismën e vullnetit të mirë pas së cilës qëndron krijimi i kësaj platforme