Këta janë Google Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro

Ndërsa të gjitha detajet do të dihen në vjeshtë, Google ka lëshuar informacionin e parë në lidhje me Pixel të rinj.

Duke njoftuar se telefonat e tyre do të mundësohen nga çipat e tyre “Tensor” në të ardhmen, Google njoftoi gjithashtu detajet e para në lidhje me telefonat në të cilët ky çip do të debutojë. Kështu zbuluam se si do të duken Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro.

Risia më e dukshme do të jetë sistemi i ri i kamerave, frymëzuar nga shumë nga Nexus 6P. Pixel 6 Pro do të ketë 3 kamera, njëra prej të cilave do të ketë një zmadhim optik katërfish, dhe Pixel 6 do të ketë të njëjtin cilësim si Pro. Duke pasur parasysh që kamerat në Pixels ishin shpesh superiore ose të paktën në rangun e telefonave më të shtrenjtë nga të dyja kampet, por me pajisje më të dobëta, do të jetë interesante të shihet se çfarë lloj fotografish do të marrë Pixel 6, veçanërisht Pro.

Kamera e përparme do të jetë në mes të ekranit, e cila do të jetë 6.7 inç në rezolucionin 6 Pro, QHD + me një ritëm të rifreskimit prej 120Hz. Pixel 6 do të ketë një ekran 6.4 inç, rezolucion FHD + dhe shkallë rifreskimi 90Hz.

Korniza e Pixel 6 Pro do të jetë me shkëlqim. Pixel 6, natyrisht, do të vijë me Android 12, i cili gjithashtu sjell Material You, gjuhën e re të dizajnit të Google.

Tema kryesore e njoftimit të parë, megjithatë, është Tensor, çipi i Google që do të ndërtohet për Pixele 6.

Do të na duhet të presim deri në vjeshtë që të mësojmë më shumë për këta telefona inteligjentë.