Kasami mirëpret në takim Gazmend Boletinin, nipin e heroit Isa Boletini

Tetovë, 10 maj – Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami, sot në zyrat e tij ka mirëpritur në takim nipin e heroit kombëtar Isa Boletinit, Gazmend Boletinin, informon Zhurnal.

Gazmend Boletini ishte në shoqërim me bashkëshorten e tij Bleta Boletini dhe bashkëveprimtarin e tij Mehmet Tahiri.

“Vepra dhe ideali i tyre janë në memorien tonë dhe shoqëruesi ynë më i mirë për t’a bërë Tetovën tonë një qytet të denjë e krenar për të gjithë shqiptarët.
Tetova është shtëpia juaj. Faleminderit për vizitën miku ynë i shtrenjt!”, është shprehur Kasami.

https://www.facebook.com/KasamiBilall/posts/539127740916543