Instagram kthen disa ndryshime në aplikacion pas reagimit të përdoruesit

Instagram tha të enjten se po kthente disa përditësime të fundit në aplikacionin e tij për ndarjen e fotove pasi personazhe të famshëm iu bashkuan reagimit të përdoruesve kundër ndryshimeve dhe kritikuan platformën për përpjekjen për t’u bërë si rrjeti TikTok.

Instagram tha se do të ndalonte testet e postimeve të fotove dhe videove në ekran të plotë, të cilat aplikacioni i kishte prezantuar për të zëvendësuar pamjen e tij tipike të postimeve që zënë vetëm një pjesë të ekranit. Aplikacioni, i cili është në pronësi të Meta, tha gjithashtu se do të zvogëlonte përkohësisht numrin e postimeve në burimet e përdoruesve që rekomandonte algoritmi i tij, një veçori e re që ajo kishte provuar.